Robbie saatebändi muusikaliseks juhiks ning ühtlasi ka klahvpillimängijaks on Paul Beard, kes on mitu aastat mänginud James Blunti bändis. Beardi sõnul pakub kõigi bändiliikmete jaoks Robbiega tuuril olemine puhast rõõmu. «Meie ansambel on täis isiksusi ning see kostub ka meie pillimängus. Veetsime enne tuuri algust kui ka selle raames väga palju aega koos, oleme osa showst ning naudime seda täiega».

Kitarril on Thomas Longworth, kes töötanud koos paljude suurte rokk-, pop-, folk- ja bluusimuusika nimedega, sh. Jamie Scott & The Towni, Natalie Imbruglia, Charlotte Churchi, Ben's Brotheri ja Gabrielle Apliniga.

Veel üheks kitarrimängijaks on Gary Nuttall, kes on mänginud mitmel Robbie albumil ning andnud oma panuse selliste hittlugude valmimisele nagu «Angels», «No Regrets» ja «Feel». Nuttall on olnud Robbie saatebändi liige alates staari esimesest sooloturneest aastal 1997. Garyl on ette näidata palju huvitavaid projekte ning etteasteid - koos John Entwistle, Ringo Starri, Roger Taylori ja Jose Gonzaleziga.

Trumme mängib Karl Brazil, kes on Suurbritannia üks tunnustatumaid trummareid. Karl on ka Wales’i indie-rock bändi Feeder trummariks. Basskitarril on Jeremy Meehan, kes on osalenud Jimmy Somerville’i, Ultravoxi ja Midge Ure’i albumite salvestamisel.

Robbie live-bändis on ka puhkpillisektsioon, mis moodustub kooslusest The Atlantic Horns. The Atlantic Horns on tuuritanud paljude staaridega, esinenud Hollywood Bowlis, Wembley staadionil ja Glastonbury festivalil ning võtnud osa sellistest maailmakuulsatest teleshowdest nagu The Tonight Show with Jay Leno, The Late Show with Conan O'Brien, Later with Jools Holland, Top of the Pops.

The Atlantic Horns’i koosseisu kuuluvad:

Inglismaa üks juhtivaid trompetimängijaid Benjamin Edwards, kes on jõudnud töötada koos Groove Armada, Amy Winehouse’i, Spiritualized’i, Erasure’i, Katie Melua ja Mikaga.

Michael Kearsey (tromboon) - endine kauaaegne Jools Hollandi bigbändi liige, kes musitseerinud palju aastaid ka koos kuulsa helilooja Steve Martland'i ansambliga. Kearsey on samuti osalenud Radioheadi albumi «Kid A» salvestamisel ning tema mängimisoskusi kasutasid enda loomingus Paul McCartney, The Raconteurs, Madness, Annie Lennox, Beyonce, Bono jpt.

Saksofonist Mark Brown, kes lisaks tuuritamisele pop-muusika staaridega mängib mitmes jazzi ja funki viljelevates bändides ning on residendiks Londoni Ronnie Scott's Jazz Club’is. Mark on olnud ka peaesinejaks Katmandu Jazz festivalil Nepalis.

Robbie saatebändi taustalauljannadeks on kolm väga kõrgelt tunnustatud vokalisti:

Denosh Benett, kanadalannast laulja, laulukirjutaja, tantsija ja näitlejanna, kelle karjäär sai suure hoo sisse töötades koos Faith Evansiga, peale seda on ta lava jaganud Justin Timberlake’i, Alicia Keys’i, Rihanna ja Drake’ga. Professionaalse tantsijana aga tegi Denosh kaasa Mariah Carey Butterfly tuuril ning on esinenud koos P. Diddy, Chris Browni, Jay Z, Missy Ellioti ja Whitney Houstoniga. Teda saab näha mitmes filmis, samuti on Benett osalenud ka Broadway muusikalis. Kui ta just ise ei esine, töötab Denosh vokaaliõpetajana ja tegeleb esinemisõpetusega.

Sarah-Jane Skeete - hetkel üks kõige tihedama töögraafikuga (tausta)lauljanna muusikamaailmas. Sarah-Jane on esinenud koos Cliff Richardi (nende duett: http://bit.ly/13yerhf), Scissor Sistersi, Annie Lennoxi, Kylie Minogue ja Gloria Gaynoriga.

Nayanna Holley, Michael Jacksoni vokaaliõpetaja ja taustalaulja Dorian Holley tütar, kes peale Robbie on jõudnud esineda koos Sheryl Crow ja Justin Timberlake’iga. Nayannal on näidata ette ka sooloalbum nimega «On Love & Fear».

Robbie Williamsi uue show produtsendi Lee Lodge’i sõnul on live-bändil küll väga tähtis roll shows, kuid suurim meelelahutaja laval on kahtlemata staar ise. «Robbie on suurem kui ükskõik milline hiigellava konstruktsiooni element. Isegi, kui tema kohal on suur peakuju, vaatab publik ikka Robbiet. Teda lihtsalt ei saa varjutada ühegi lavakujunduse detailiga - tema kõrval võib midagi põleda, tema selja tagant võib välja lennata paarsada õhupalli, tema kohal võib toimuda auruplahvatus – Robbie on ikka suurim isiksus toas. Ja see on üpris võimas, kuidas ta seisab kartmatult kümnete tuhandete inimeste ees ning esineb igale ühele neist,» ütles Lodge.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Kontserdi erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs. Robbie Williamsi Tallinna showst valmib staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm «Robbie Williams – Live in Tallinn»

Piletid kontserdile on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.