Nüüd lapates fotosid, rullub lahti hoopis uus maailm - Simon Cowell, tema sõber Andrew Silverman ja viimase abikaasa Lauren on olnud head sõbrad juba seitse aastat. Just aastal 2006 said nad tuttavaks ning veetsid esimese ühise puhkuse, mis ei jäänud viimaseks ...

Sõbrad teavad rääkida, et Laureni ja Simoni vahel on alati olnud väga eriline keemia. Ja kuigi playboy Cowell on puhkustele võtnud kaasa oma erinevaid kallimaid, on Lauren olnud alati kohal. Ehk on Cowelli seletamatu suhe olnud põhjuseks, miks ükski brünett iludus pole mehe kõrvale kuigi kauaks jäänud?

Esimesed fotod Laureni ja Cowelli ühisest puhkusest Prantsusmaal on võetud aastal 2010, mil Cowell käis Mezhgan Hussainy`ga. Aastatel 2010-2013 on seltskond sageli koos puhanud.

Lisaks ühistele lõbureisidele jahil, on Simon ja Lauren nautinud teineteise seltskonda ka ühistel pidudel ja väljasõitudel.

VAATA FOTOSID Daily Mailist.

Kõige kõnekamad fotod ilmusid EOnlines. Need on tehtud eelmise aasta jaanuaris, kui Simon oli koos Laureni ja Andrew`ga taas puhkusel. Enamus kaadreid on süütud reisipildid, kuid on fotosid, mis paljastavad õige õrnad hetked - näiteks Lauren silitamas Simoni juukseid. Kõige kõnekam on foto, kus paar on jäänud kahekesi ja Simon pildistab ennast ja Laureni oma telefoniga ...

VAATA FOTOSID EOnlinest.