Saatuslik kohtumine

Aastal 2006 tutvustas New Yorki kinnisvara mogul Andrew Silverman oma abikaasat Laureni ja Simon Cowelli. Paar käis sageli koos Cowelli ning viimase lõbusa seltskonnaga luksusjahil puhkamas.

Sealt arenes Laureni ja Simoni sõprus, millele irooniliselt viitab täna üks Andrw Silvermanni tuttav: "Lauren on Simonist alati väga sisse võetud, kuid Simon teab seda niigi."

Simon Cowell on viimastel aastatel olnud kihlatud kahe naisega, kuid mõlemad kihlused on katkenud. Kuumad kaadrid puhkusereisidel paljastavad nüüd, et Simon on olnud alati Laureniga väga lähedane. Väärib mainimist, et Cowelli kumbki kihlatu pole Laureniga läbi saanud.

Tabloidide maiuspala

Kui juulikuus kirjutati esimest korda, et Cowellil on oma sõbra naisega suhe, lükkas advokaat need väited karmilt ümber: "Simon Cowellil ei ole proua Lauren Silvermaniga suhet. See on alatu vale." Täna, kui on ilmsiks tulnud, et proua Silverman ootab Simon Cowelli last, kõlab advokaadi avaldus iseäranis naeruväärselt.

Väidetavalt on Cowell olnud Lauren Silvermanniga suhetes vähemalt paar aastat. Läinud aasta augustis tabati nad mehe luksusjahil suudlemas. Kuid paljud usuvad, et lugu on saanud alguse varem ja vaevalt, et fotograafid just paari esimese suudluse pildile said. Usutakse, et just Lauren on põhjus, miks pole Cowelli kaks kihlust kuigi kaua kestnud.

Terava ütlemisega Simon Cowell on läinud nädala kolmapäevast peale tabloidide maiuspala. Tema sõber Andrew Silverman on andnud aga sisse lahutuse ja mainib põhjuseks just oma abikaasa suhte Cowelliga. Kui lahutus kujuneb räpaseks, peab Cowell ilmuma kohtusse tunnistusi andma.

Ees ootab räpane lahutus?

Jõukast perest päris Silverman aga püüab jõuda jälile, kuna tema abikaasa suhe Cowelliga alguse sai. See kõik jõuab ühel päeval kohtupaberitesse ja enne seda veel päris kindlasti kollasesse meediasse.

53aastase Simon Cowelli maine pole enam kunagi endine. Kuid kõige suuremas mures on talendisaadete produtsendid. Nimelt võivad pärast sellist skandaali saadetest American Idol, The X Factor ja Britain's Got Talent öelda lahti väärikad sponsorid. Kuuldavasti pole kogu pere show`d toetanud Pepsi Cowelli perelõhkumisest kuigi vaimustuses. Sponsorite lahkumine tähendab miljonite kaotost. 

Lisaks heale mainele, peab Cowell ka oma miljoneid luhvtitama. Kas mees hakkab Lauren Silvermaniga koos elama või mitte, soolased lapsehooldustasud tuleb kindlasti maksta.