Ohvritel oli Savile'i võimatu paljastada, teda ümbritses tohutust kuulsusest tulenev "ohtlikult püha aura" ja ainult mõni üksik ohver pöördus pärast õudusi politseisse, aga ka seal naerdi vägistatu enamasti petisena välja. Vägistaja kordaski oma ohvritele, et teda ei usutaks niikuinii, sest tema on televisioonikuningas.

Kõige suurem süüdistaja on aga mehe kunagine kolleeg Paul Gambaccini, kes väidab, et mees oli ka laibavägistaja, kindlalt on seni siiski teada, et saatejuht viis lastega rõvedusi läbi 1955. aastast kuni 2009. aastani, sealhulgas ka kokku kolmeteistkümne haigla territooriumil. Noorim ohver oli kõigest kaheksa-aastane poisiklutt. Ohvrite keskmiseks vanuseks oli politsei andmetel 13-16 aastat.

Lastepilastajast mees viis mitu rünnakut läbi rahvusringhäälingu BBC territooriumil, kus ta oli laste- ja muusikasaadete juht, hittsaadeteks Top of the Pops ja Jim'll Fix It. Ohvrite sõnul vägistati neid pärast salvestust kõikjal maineka telekanali territooriumil.

Pidevaks vägistamiskohaks oli ka tuuribuss, millega ta mööda riiki ringi reisis ja lapsi sõidutas.

Kui tõde avalikus tuli, vallandati või pani ameti maha mitu kõrget rahvusringhäälingu juhti ja ajakirjanikku. Ilmnes tõsiasi, et telekanali juht üritas tõde varjata ka pärast mehe surma, kui käskis lõpetada Newsnight'i dokumentaalfilmi tõelisest Jimmy Savile'ist.

James Wilson Vincent Savile sündis 1926. aasta 31. oktoobril ja suri 2011. aasta 29. oktoobril, ta löödi rüütliks ja üheks tema parimaks sõbraks oli kuninganna Elizabeth II poeg prints Charles. Kui ta suri, kogunes Londoni tänavatele legendaarset saatejuhti leinama ja austama tuhandeid inimesi. Enam ei toeta teda aga keegi, isegi tema hauakivi, kuhu oli saatuslikult kirjutatud: "see oli hea, kuni see kestis", viidi valitsuse käsul kalmistult minema.