"Alustasin juba varajases teismeeas säärase ostan-müün-vahetan tegevusega, mida tänapäeva noored nimetavad hustlerluseks," tunnistab hiljem kinnisvaraäriga kõrbenud ning pornoäris ilma teinud Villu Parvet Buduaarile. "Nüüd võin vist üles tunnistada, et praktiliselt terve keskkooli aja elatusime ühe sõbraga ka veidi ulakast äärebisnesist."

"Nimelt õnnestus meil kahekesi suruda ennast kooli IT-tegelaste lühikesse nimekirja. See tagas meile ligipääsu kooli arvutitele - neid oli kokku kaks… Üks neist oli väga hästi kaitstud ja turvatud masin, millesse sisestati tundidest puudumise infot iga õpilase kohta. Tollel ajal oli koolis selline süsteem, et puududa tohtis ainult 18% tundidest, selle ületamisega kaasnesid valusad tagajärjed – eksamid, arvestused jne. Loomulikult tuunisime alguses enda puudumisi väiksemaks, seejärel sõprade omi, siis tuttavate ja lõpuks praktiliselt kogu kooli. Tol ajal teenisime sellega parematel kuudel ikka mitme õpetaja palga," nendib Villu, et juba keskkooli ajal teenis ta väga hästi.

Siis aga juhtus midagi, millega Villu polnud arvestanud. Kõik tuli välja! "Nagu mingis Tarantino filmis lendas lõpuks ikkagi si** ventilaatorisse ja asi tuli välja."