Loomemajanduskeskuse uhiuue pargi ja muusikafestivali avab täna kell 17:00 Tartu linnapea Urmas Kruuse, esimeseks esinejaks tutt-uuel pargilaval on kohalik proge-folk bänd Wrupk Urei. Hoogsal avapeol Ülikoolikohviku terrassil ning Jazzklubis tähistab oma Eestisse jõudmist maailmakuulus rummibränd Sailor Jerry, kes toetab americana-hõngulist ja bluusimaigulist indie-rokki üle maailma.Rõõmsal BBQ-peol, kus kõigile külalistele pakutakse tervitusjook ja midagi mõnusat grillilt, astuvad üles Aapo Ilves koos Bullfrog Brownist tuntud Alar Kriisaga ning Odd Hugo.

Festivali põhisündmus toimub aga reedel armastatud klubis-lokaalis Vilde, mis kujundatakse selleks õhtuks ümber erinevate saaliga hiigelklubiks, kus kolmel laval astuvad öö jooksul, kuni hommikutundideni üles 15 bändi: French Films (FIN), Alise Joste (LV), Mari Kalkun, Black Lizard (FIN), Junk Riot, Badass Yuki, Frankie Animal, Wrupk Urei, Faun Racket, vonKuusk + 615, Tallinn Daggers, Phlox , Wolfredt , Gee ja Three Leg Dog. Avatud on ka Vilde köök ning süüa pakutakse hiliste öötundideni.

Reedel ja laupäeval on Antonius Õues, Loomemajanduskeskuse pargis, kohviku Noir sisehoovis, mõnusas hipihoovis Uus Õu ning Jazzklubis võimalik kuulata festivali artistide tasuta lühikontserte.

Tartu muusikanädala veebilehel on võimalik tasuta alla laadida ka festivalil esinevate artistide parimaid lugusid koondav digitaalne album.

Tartu muusikanädala kava ning esinejatega saab tutvuda: www.tartumuusika.ee.