Ben & Jerry's jäätiseputka müüjad naersid, et päikesepaiste teeb nende ärile head, sest karamellimaitseline jäätis oli varajaseks pärastlõunaks läbi löönud ja jäätisejärjekord püsis pikana kuni päikese loojumiseni. Linda, Sanna ja Adry, kes muru peal lebotasid ja värskelt soetatud burgereid nautisid, ootasid kõige rohkem islandi bändi Of Monsters And Men ja Bat For Lashesi esinemisi. Sanna, kelle jaoks oli tegemist teise Flowga, ütles, et festvali juures on kõige mõnusam see, et hoolimata rahvamassidest, on tegelikult kõik üsna rahulik.

Festivali kunstiline juht Tuomas Kallio jaoks on samuti kõige olulisem, et Flow ei muutuks suure rockfestivali sarnaseks. "Üritame Flowd läbi aastatena hoida sellise festivalina, kuhu tahaksime ise minna. Näiteks suurtel festivalidel on publiku keskmine vanus 18-19, Flowl on see 28-29," ütles Kallio.
Kümnes Flow festival oli Kallio sõnul hästi õnnestunud. Esimesel päeval müüdi kõik piletid läbi, teisel päeval jäi mõnisada puudu ja viimasel päeval oli korraldajate esialgsel hinnangul ligi 16 000 inimest. Kokku külastas festivali kolmel päeval 61 500 külastajat. Hoolimata neljast tühistanud esinejast, täitsid korraldajad oma eesmärgi ning suuremaks nad enda sõnul üritust ajada ei taha. "See ei oleks enam päris see. 20 000 inimest päeva kohta on ilmselt maksimum."

Seda, kas järgmistel aastatel Flow festival samas asukohas toimub, veel täiesti kindlalt öelda ei saa, kuna Helsingin Energia söeelektrijaama territooriumi taha on kerkimas massiivne elamurajoon. "Ilmselt ehitatakse sinnagi, kus festivali ajal oli Nokia must telk, korterelamu." Kuna elektrijaam ilmselt palju aastaid enam ei tööta, võib ehk festivali massiivsesse elektrijaama liigutada, "aga eks seda näeb hiljem, praegu jätkame siinsamas nii kaua, kui saab," ütles Kallio.