Üritusel tutvustati heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegevust ning koguti raha selle toetuseks, et aidata täita krooniliselt või raskelt haigete laste unistusi ning tuua nende ellu rohkem rõõmu ja sära.

Heategevusfondi Minu Unistuste Päev nõukogu liikme Urmas Lepiku sõnul osales konsertüritusel oodatust rohkem inimesi, mis andis võimaluse tutvustada laiemalt heategevusfondi tegevust ning edasisi plaane. "Eelmisel aastal saime tänu heade annetajate ja ettevõtete toele pakkuda grupiürituste näol emotsiaalset vaheldust ja täita mitmeid individuaalseid salasoove, millest sai kokku osa ligi 900 last ja nende pereliiget. Ettevõtetelt ja eraisikutelt on oodatud nii väikesed kui suured annetused, et saaksime sel aastal täita veel rohkemate haigete laste unistusi," lisas Lepik.

SA Heategevusfond Minu Unistuste Päev on 2011. aasta aprillis koostöös Tallinna Lastehaigla ja Tartu Ülikooli Kliinikumiga loodud heategevuslik organisatsioon, mis aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, et viia mõtted kurnavatest ravikuuridest ja igapäevastest probleemidest eemale. Minu Unistuste Päeva patroon on armastatud ooperilaulja Annely Peebo. Heategevusfondi toetavad Aitan Lapsi, Advokaadibüroo Concordia OÜ, KPMG Baltics OÜ, KPMG Raamatupidamisteenused OÜ ja kommunikatsioonibüroo Corpore AS.