Kuuendat korda võõrutusravikeskusest naasnud näitlejanna lubas Oprah jutusaates, et seekord läheb tema elutee sootuks teistmoodi, kui eelmistel kordadel. "Ma ei võta enam mitte kunagi retseptiravimeid. Hetkel manustan vitamiine ning tunnen ennast väga hästi," rääkis Lohan Oprah'le nign lisas: "Narkootimid ja alkohol oli enne minu jaoks väljapääs päris maailmast. Ma proovisin 10 kuni 15 korda kokaiini alkoholiga. See tegelikult ei meeldinud mulle, kuid minu sõbrad tegid seda ja ma läksin pidutsedes nendega kaasa," vahendab The Daily Mail.

"Seda on küll raske mõelda, et ma ei saa oma sõpradega enam dringile minna, kuid ükskõik kui klišeena see ei kõla, ma kavatsen elada üks päev korraga ja enam mitte kunagi võõrutusele või vanglasse sattuda." Lindsayle mõistis 2010. aastal kohus 90 päeva vangistust katseajal toime pandud rikkumiste eest. Vangla ülerahvastatuse pärast istus naine 90st päevast ära 14. "Mingi hetk oli minu elu tõeline kaos, kus ma tahtsingi minna vangi, et rahu saada," tunnistas ta.

"Ma ei taha enam neid asju, mida ma enne tahtsin. Ma ei kavatse enam oma teenitud raha tuulde lasta ning ma kavatsen oma perekonda rohkem kuulata. Ma olin enne mässuline, kuid nüüd olen ma leidnud rahu," kinnitas Lohan.

Vaata pilte Oprah ja Lindsay Lohani avameelsest intervjuust SIIT!