Kes käisid möödunud aasta mais esimesel Tour d'ÖÖ rattapeol F-Hoones, mäletavad kindlasti varavalges tantsimist selle portugali DJ meistriklassi rütmide järgi - ustel ja akendel rippudes ning hommikuses vihmas.

Nüüd on see muusikaline kameeleon uuesti Eestiomaal ja asub looma pretsedenti Tallinna klubikultuuris, mängides seitse tundi järjest.

Tiago Miranda on produtsen, DJ ja trummar par excellence - tema reliisid plaadifirmade DFA, Italians Do It Better, Golf Channel ja ESP Institute alt räägivad iseeenda eest. Ta hoiab residentuuri Lissaboni kuulsas John Malkovichi klubis Lux ning tunneb end jätkuvalt ühtviisi koduselt nii techno, house'i, chillout'i, dub'i, leftfield rock'i kui ka disco väljadel.

Tema andele on kiidusõnu hüüdnud kümned DJ-d ja produtsendid üle maakera, nende seas Andrew Weatherall või näiteks NYCi raadiofiguur Tim Sweeney, kes teda oma üheks kõigi aegade lemmik-DJ-ks nimetab.

DJ Tiago esineb Hetkes "Tallinn Calling: TIAGO!" raames. Uksed avanevad kell 23:00. Pilet 7 eurot, Hoovi kaardiga 5 eurot.

Kuula, millist musa mees teeb: