Koduerakonna IRLi pahakspanu alla sattunud mehed endal suurt süüd ei näe ning kirjutavad intsidendi festivalimelu arvele, kus kõik olid ülemeelikud.

Meelelahutuskanalina mõistab Publik väga hästi festivalimelu kaasahaaravust, kuigi iga asja jaoks on oma aeg ja koht. Igal juhul valmistab linnaisade muusikalembus meile omajagu ka heameelt, sest esiteks teeb muusika inimesed õnnelikumaks ning teiseks annab see meile võimaluse arhiivipõhjast oma lugejateni tuua ühe ammuunustatud video.

Tegemist on pealtnäha 90ndatel salvestatud ning Gunnar Loho produtseeritud nn all-stars formaadis etteastega spirituaalist "Vii mägedele". Jõulumeeleolulist laulu kannavad kirikus ette äärmiselt kummaline seltskond poliitikud, vaimulikke ja poptähti. Teiste seas Hovery Covery, vabamüürlaseks osutunud Tallinna praost Jaan Tammsalu, pealtnäha pisut vastumeelselt videos osalev Peeter Kreitzberg ning ei keegi muu kui Tarmo Loodus ise.

Tänaste paljastuste valguses on eriti tähelepanuväärne fraas, mis Loodusel ette laulda tuleb. Vaata videost hetke 0:33. Puhas kuld!