Suvi möödus minu jaoks täiuslikult. Ma kohtasin palju toredaid ja sõbralikke inimesi, sain endale isegi parima sõbranna ning muidugi meeldivaid kogemusi. Ei, ma ei leidnud endale armastust. Ma pigem veetsin sõpradega aega, nosisin aias marju ja nautisin suve keskkonda.

Iga suvi läheb paremini, mõni on halb, kuid alati tuleb vastu mingi uus hea asi. Ma pole tavaliselt selline inimene, kes suhtleks palju inimestega ning käiks kuskil väljas aega veetmas, kuid viimase kahe kuu jooksul olen ma olnud kodus vähem kui tavaliselt. See on suur pluss minu jaoks. Vanemad muidugi on pahased, et nii palju aega kodust eemal viibin, kuid suvest tuleb võtta veel viimast enne, kui kool algab.

Kõige rohkem meeldis mulle oma aia tikreid ja punasõstraid süüa. Pole midagi paremat tahta kui oma aia marju. Nosisin neid iga päev võib-olla iga kahe-kolme tunni tagant. Milline vitamiinirikas toit! Tõsi, ma ei saa endale palju magusat lubada, kuid kui asi on võitmises ja konkursil osalemises, kus loositakse midagi väga head, ei saa seda maha suruda. Tuleb end proovile anda ja ehk õnn naeratab mulle!