Kuu aega tagasi võttis Sheen koos kahe sõbraga oma eralennukil ette eksprompt reisi Šotimaale, plaaniga näha müütilist Loch Nessi koletist, kirjutab TMZ. Seltskond rentis kuulsa Loch Nessi järve ääres ööbimiseks lossi ning paadi, millega järvel aerutada. Kaasas polnud neil siiski midagi peale pudeli Šoti viskit. Järgmisel hommikul lendas kamp koletist nägemata (üllatus!) kui ilmselt parajas pohmellis tagasi Los Angeles.

Nüüd teatab TMZ, et Loch Nessi fiasko ei andnud Sheenile rahu ning mees võttis ette retke Alaskale, et leida üles müütiline kehamoondajast "inimsaarmas" Kushtaka, kes legendi kohaselt matkib nutva lapse häält, meelitab nii ohvri enda ligi, tapab ta seejärel ära, võtab ohvri kuju ning naaseb selle asemel. Ka see jaht lõppes siiski tulemusteta. "Ilmselt koll teadis, et meie grupp on liiga terane selleks, et meid niimoodi orki tõmmata, nii et ta jäi peitu nagu viimane argpüks," selgitas asja Sheen.

Nali naljaks, kuid kuna ekspeditsioone veab Charlie Sheen, siis poleks ime, kui ta siiralt usuks, et kui keegi üldse koletisi suudab kinni nabida, on see tema. Hoia alt, Chuck Norris!