Vaid natukene enam kui aastaga saavutas ta peadpööritava kuulsuse, mis paneb kadestama isegi inimstaarid. Nimelt vändatakse tõredast kassist film, mis teeb temast uue Garfieldi, ja ta on "kirjutanud" New York Timesi bestselleri. Lisaks sellele on tal oma kohvibränd Grumpuccino. Alates eilsest on ta ka Golden Kitty auhinna omanik, vahendab newsfeed.time.

Internet Cat Video Festivali sponsoreerib Walker Art Center. Võistlus ise oli armutu. Grumpy originaalne Youtube'i video pälvis kassivideote fännidelt 20 000 häält. Sellega edastas tõre kass kassivideot kassist, kes limpsib tolmuimejat ja eestlanna kassivideot kassist, kes sõidab haikostüümis tolmuimejaga ringi.

Möödunud aastal võitnud Henri Le Chat Noir'il on oma Facebooki fännilehel tänaseks üle 126 000 fänni. Grumpyl hetkeseisuga aga 1 248 667 fänni. Henri võitis vaatajate südamed Youtube'is eksistentsiaalsete probleemide üle arutlemisega. "15-tunnisel unel ei ole mingit efekti. Ärkan üles sama väsinuna nagu ikka." Grumpy sulest on pärilid nagu: "Sulle meeldib oma naaber? Jää siis sinna!" Tead, mis on õues olemise juures tore? Mitte miski!" "Maailmas on kahte sorti inimesi. Ja mulle ei meeldi nendest kumbki!" "Mis ei tapa, valmistab mulle pettumuse!"

Sarnaselt möödunud aastale külastas festivali ka sel korral üle 10 000 inimese.

Vaata videot, mida on Youtube'is üle 12,5 miljoni korra vaadatud!