Modelli ja näitlejannana karjääri teinud 23-aastane Dakota Johnson on "Miami Vice'i" peaosalise Don Johnsoni ning näitlejanna Melanie Griffithi tütar, vahendab Reuters. Tema tuntumad filmirollid on linateostest "21 Jump Street" (2012) ja "The Five-Year Engagement" (2012). Ka astus ta üles filmis "Sotsiaalvõrgustik".

33-aastane Hunnam on kinoskäijatele tuttav värskest ulmefilmist "Vaikse ookeani võitlus" ("Pacific Rim", 2013) ning ka meie telekanalites jooksvast seriaalist "Anarhia pojad" ("Sons of Anarchy", 2008).

Londonis elava autori E.L. Jamesi kirjutatud "Viiskümmend halli varjundit" räägib naiivse kirjandustudengi Anastasia ning pahelise ja manipuleeriva ettevõtja Christian Grey armuloost. Fenomenaalselt edukaks osutunud raamat ilmus 2011. aastal ning sellest sai Suurbritannia enimmüüdud raamat, mille esimesed 1 miljonit eksemplari müüdi läbi rekordilise kiirusega. Hiljem ilmus raamatule veel kaks järge, moodustades kokku triloogia. Kriitikute poolt "emmepornoks" ristitud teose filmiõigused omandasid Universal Pictures ja Focus Features.

Filmi lavastab režissöör Sam Taylor-Johnson ja teos jõuab kinodesse järgmisel aastal.

Vaata, millised peaosalised välja näevad: