Nad on käinud end proovile panemas nii kirjeldamatul Venemaal, kui seigelnud eksootilises Lõuna-Ameerikas. Kodune Eestigi on risti-põiki läbi sõidetud. Sedapuhku võtavad Teet ja Kristjan ette pöörase ja ettearvamatu reisi müstilisse Indiasse, et mõista, mis on see "midagi", mis paneb inimesi kuudeks, isegi aastateks oma kodu hülgama ja iseendast just sel müstilisel maal uusi tahke otsima.

"Isegi meiesuguste kogenud reisisellide jaoks kujunes see seiklus füüsiliselt ja vaimselt raskemaks, kui oskasime eales arvata," tõdeb Teet nüüd, kui reis juba seljataga.

"See, et vahepeal oli 48 kraadi sooja, see, et inimesi on seal 1,3 miljardit, see, et seal oli mustust, palavust ja tolmu, see, et rongid ja bussid ja kohalik transport on eluohtlik – see kõik oli köömes, sest Teeduga on lihtsalt niivõrd meeldiv reisida," räägib Kristjan kerge, aga siiski tuntava sarkasmiga.

Mehed suplevad Gangese pühas jões, mediteerivad Taj Mahali ees, elavad India kuulsaimas Sai Baba ashramis, kohtuvad silmast silma tiigriga, käivad Dalai-laamal külas, saavad jala maailma suurima filmitööstuse meka Bollywoodi uksevahele ja otsivad seda salapärast miskit, mida miljonid inimesed väidavad just Indiast leidvat. Nad söövad kõike, mida neile antakse, ja külastavad kohti, kuhu inimene vabatahtlikult ei läheks.
Esimene episood näitabki reisiks ettevalmistumist, avab ambitsioonika reisiplaani ning teeb ettevaate värvikamatele seikadele, mis edasistes saadetes ees ootavad. Milliste ootustega ja lootustega mehed reisile lähevad? Mida nad loodavad Indiast eest leida ja millevõrra rikkamana tagasi jõuda? Kristjani esimene soov on aga elusana Indiast naaseda, milles ta Indiasse kohapeale jõudes enam nii kindel ei ole...

Sündmusterohke ja põnev "Kaks kanget Indias" alustab Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast uut kodumaist naljasaadet "Mis sul viga on?".