Kui läksin ka järgmine päev tema juurde, hakkas ta mind kohe sõimama et ma tõmban teistega ringi ja et ma sain mingi poisiga ka veel kokku kui tema juurest ära läksin, kuigi see polnud tõsi, ja vaid klassivenda nägin juhuslikult. Ma sain aru et ta jälitas mind. Ta võttis mu telefoni ära ja kustutas poiste numbrid sealt ära ja sõnumid ja kõnelogid jne, aga ta tahtis ikkagi minuga magada.

Ka järgmised korrad olid nii, et ta solvas ja sõimas mind ja siis tahtis vahekorda minna, ja kui mina ei tahtnud, siis ta solvus ja sai pahaseks. Ma isegi hakkasin teda kartma, kuna ta jälitas mind, sõimas, nuhkis, solvas, mõnitas jne.

Nii kestis 2 nädalat, ja siis ta ei suhtlend minuga 2 nädalat enam. Kui lõpuks ta mu kõne üle pikaaja vastu võttis, ütles et tal pole aega ja lubas hiljem tagasi helistada, kuid nädal aega ei helistanud ja siis lõppes meie suhe, kuigi ma ei saa temast enam üle, ma armusin temasse selle lühikese ajaga ja ma ei tea mida ma temas leian…kas ta lihtsalt mängis minuga ja tahtis vahekorda minna või ma meeldisin ausalt talle? :( mis ma tegema peaks kui ma ei saa enam temata olla? raske on :( K.,14.

Dr Noormann: See on tüüpiline ärakasutamine ja sama kogevad paljud tüdrukud. Armastust teesklev, väikest mehelikku vägivalda kasutav ja “paha poissi” mängiv mehehakatis võib tüdrukus tõepoolest armastuse äratada. Aga kergeid saake poisid pahatihti võrdse suhte vääriliseks ei hinda, vaid püüavad edaspidigi jätkata seda ärakasutamissuhtena. Suhtu asjasse nii, et ta pole sind ega sinu tunnet väärt ja ole nii sellest poisist kui ka juhtunust üle ignoreeriva enesehinnanguga — pole minule sobiv partner ja kõik.

Jaga
Kommentaarid