Iltalehti ja Ilta-Sanomat vahendavad, et Saagim tegi koos Claudia Eve'iga mehe valmivale pildile näpujälgi. Kui kaaslased teo mõistlikkuse kahtluse alla seadsid, kostis Saagim: "Ta olete igavad, te ei mõista kunsti!"

Kui aga maali autor juhtunut nägi, sattus mees raevu, mis viis ta saatest eemaldamiseni. Kuigi tõsielusarja korraldajad on eemaldanud videod juhtunust, jõudis Iltalehti salvestusest teha ekraanitõmmised, kus näha, kuidas mees rusikad püsti Saagimit jälitab ning lõpuks teda selga lükkab.

"Mida v***u sa tegid? Sa oled kuradi idioot! Minu ****** maal on rikutud!" karjus McCoy naervale Saagimile, lubas teda käes olnud pudeliga visata ning ähvardas vägivallaga ka Saagimi abikaasa Risto-Matti Ratiat.

"Selle eest annan ma ka su mehele lõuga!" lubas ta.

Mehe maal oli mõeldud heategevaks otstarbeks. "Anu, sa ostad ise selle maali! *****, sa ei saa olla niivõrd juhm!" kisas ta.

Fännide suureks pettumuseks suleti juhtunu järel mingil põhjusel öösel paariks tunniks ka pilditootmine Big Brotheri majast.

Saagim ja tema "kuritöökaaslane" leidsid hukkamõistu ka teiste kaaslaste poolt. Saagim ise suunas pahameele aga Marianne Kallio suunas, et too Andy'le nende teo ära rääkis.

"Mida sa kitud?" küsis ta.