Armastuse teed võivad teinekord aga käänulised olla ning ka seitsme lapse isa ja lase Castaldo soov oma lemmikust aus kits teha põrkus ühiskonna, loomakaitseaktivistide ja eriti vaimulike pahakspanuga. Et ükski kristlik preester tseremooniat läbi viima ei soostunud, pöördus mees satanistide poole, vahendab Oddity Central.

Nimelt on mehe üks parimaid sõpru Toninho do Diabo ehk Saatana Toomas juhtumisi ka Brasiilia üks kuulsamaid saatanakummardajaid. "Ainult meie kirik võttis vastu mehe ja kitse vahelise armastuse, sest meil pole eelarvamusi," kinnitas põrgupreester.

Castaldo armus oma kitse kaks aastat tagasi. Ka mehe seitse last kitse võõrasemana aktsepteerinud ning plaanivad ka pulma tulla. Castaldo kinnitab, et plaani abielu suguühtega "vormistada" tal kavas ei ole - ta vajab lihtsalt elukaaslast ning Carmela on tema sõnul selleks lihtsalt täiuslik valik. "Iga kord kui keegi ütleb, et ma teen midagi valesti, vastan, et kits ei räägi, ei küsi raha, ei käi mööda poode ega sünnita lapsi - ja ta ei oska rääkida," loetles tulevane peigmees oma väljavalitu parimaid omadusi. Üks viga pidi pruudil siiski olema, nimelt kipub ta kõike maitsma ja ära sööma. Muuhulgas pistis kitspruut nahka ka pulmakleidi, mille mees talle laulatuseks hankis.

Pulm leiab aset Sao Paolo Saatani Kirikus 13. oktoobri keskööl.