Moelavad võib ju olla verinoorte tallatav pärusmaa, kuid mood ja stiil on eatu - just seda tõestavad need neli 70ndates, 80ndates ja 90ndates vanaprouat, kes tõotavad Briti pensionieas televaatajate seas stiilirevolutsiooni korraldada. Ja miks ka mitte - nagu prouad ise ütlevad, siis elame ju vaid ühe korra ning miks ka mitte!

75-aastane Jean Woods armastab julgelt nurgelist lühikest soengut ja tanksaapaid. Maailma vanimaks modelliks tituleeritud 85-aastase Dafne Selfe garderoob ajaks iga 20ndates neiu vaimustusest kriiskama. 87-aastane Gillian Lyenn nimetab siiani miniseelikut oma lemmikuks riietusesemeks ning oma jalgu parimaks kehaosaks. 73-aastane Sue Kreitzman on stiilist teinud lausa kunstivormi, 75-aastane Bridget Sojourner on sõltuvuses kaltsukatest ning 91-aastane konservatiivist paruness Thumpington ei mõtlegi elusügisesse igavate riietega jalutada.

Nagu väljendab üks saate osaline Gillian: "Vanadust lihtsalt ei tohi ligi lasta!"

Et prouad näevad küllaltki välja nagu tänapäevased hipsterid, siis ehk saab siit väikese vihje, kuidas meie praegused noored vanaduses välja hakkavad nägema?