Järgmisel päeval tegi ta Facebookis üleskutse, paludes oma sõpradel saata oma tütrele vähemalt ühe sünnipäevakaardi. Alguses vaid sõprade seas levinud uudise peale mõtles aga ema, et üks väike asi igale inimesele tähendab hiiglama palju tema lapsele ning nii kirjutas ta veel mõnele lehele, paludes üleskutset jagada ning lootes, et ehk tuleb kokku sadakond kaarti vähemalt, kirjutab Iltalehti.

Asi võttis aga viiruslikud mõõtmed ning kõigi jagamiste tulemusena on tänaseks kodus neil laual 544 õnnitluskaarti ja südamlikku tervitust.

Päevakangelane ise on ema sõnul kaartidehunnikust liigutatud. "Pisarad olid silmas ja käed värisesid kirju avades. Selline tunne, nagu oleks 600 võõrast sünnipäevapeol."

Elevust tekitab tütres iga ümbriku avamine, kuid kindlasti oli üks tipphetki tema jaoks see, kui ansambel Reckless Love saatis omagi õnnitluskaardi koos autogrammidega.

Tütre olukord muudab ema mõtlikuks. "Selline olukord, kus oled kui nähtamatu, see on veel hullem kui tavaline koolikiusamine, kus solvatakse või togitakse. Aga eiramine on hingeliselt veel raskem - oled justkui nähtamatu, täiesti olematu inimene."