Õhtu põhitähelepanu sai võrkkostüümis dragqueen, kellega inimesed pilte tegid, et hämmastavat pikkusevahet esile tuua ja mõned sõnad juttu ka teha. Ebatavaline vaatepilt avanes ka neile, kes letil tavapäraste go-go tantsijate asemel nägid Jüri Naela, Märt Agu ning saatejuht Liina Randperet. Lisaks vallatutele tantsudele kallasid nad soovijaile ka tujutõstjat otse suhu ning möllasid ja hullasid, nii et õhtu jooksul esinenud bändidegi kuulata oleks unustanud.

Show algas Jürgen Veberi trikkidega, mis võlusid lavale Lõuna-Inglismaalt kohale tulnud Queeni tribüütbändi Queen Rhapsody. Hiljem sai mõnusalt jalga keerutada Belgia menubändi 2 Unlimited hittide saatel, õhtu lõpetas aga rokinootidega ansambel Smilers, kelle hittide saatel minilaulupidu korraldati.

Lisaks muusikale ning ohtrale söögile ja joogile ning heale muusikale said kõik soovijad noortel meigikunstnikel lasta endale kehale-näole maalida meelepäraseid kujundeid-kirju ning nii lasi nii mõnigi mees ja naine valla oma sisemise rokihinge! Üks tuline Eerik Niiles Krossi austaja aga saabus juba "tätoveeritult" ning kirjutisega KROSS oma seljal teenis hulgaliselt nõustuvaid noogutusi ning pildijäädvustusi.

Vaata, millist melu pakkus teletopis rokkiv Kanal2 oma külalistele!