"Türgi kvaliteet-draamasari "Sajandi armastus" on nüüd juba veidi üle kuu aja Kanal 2 ekraanil ilma teinud. Selle vaataja on püsiv ja lojaalne ning tundub, et tänaseks on ka väga hästi omaks võetud Mait Malmsten ja Harriet Toompere, kes vastavalt mees- ja naisrollidesse on oma häältega sisse elanud," rääkis Klandorf Publikule.

"“Sajandi armastuses” käivad võimumängud nii poliitika tasandil kui ka Suleimani haaremis, kus iga naine võitleb sultani tähelepanu ja oma positsiooni eest. Usun, et mingil määral on see teema tuttav igale naisele ja mehele. Me kõik oleme oma elu jooksul armunud olnud, püüdnud kellegi tähelepanu ja nii mõnelgi korral pidanud armastuse nimel läbima valusaid kadalippe," usub ta, et igaüks leiab ilusate filmikaadrite vahele ka seoseid omaenda eluga.

"Kuna "Sajandi armastuse" puhul ei ole tegemist nn seebiseriaaliga, kus ühel päeval selgub, et keegi on kellegi õde, järgmisel aga, et hoopis ema, vaid tegu on ajaloolistel isikutel ja tõsielulistel sündmustel põhineva sarjaga, siis kõik tegelaskujud ja nende suhted on tõetruud, seega ka omased igaühele meist. Ajalugu on tegelikult täis suuri armastuslugusid, mida inimesed ikka ja jälle armastavad vaadata. Kui sellele, heale jutustusele, on lisatud veel äärmiselt kvaliteetne teostus ning ilusad kostüümid, siis mida enamat võiks tahta. Loomulikult saame aru, et ükski teletopi positsioon ei ole kivisse raiutud, aga hetkel oleme õnnelikud selle üle, et saame oma vaatajale pakkuda midagi, mis neile meeldib ja hinge läheb just preagu," rõõmustab ta tõusu üle teletopis.

6. oktoobril alustab aga samal ajal pühapäeva õhtutel hittsaade "Su nägu kõlab tuttavalt", seega on kahtlust arvata, et järgmisel nädalal on tulemused veidi teised.

Muide, täna on Kanal 2 päris sünnipäev ning Heili Klandorf kasutab Publikuga rääkides võimalust oma vaatajaid tänada: "Kanal läks esmakordselt eetrisse 1. oktoobril 1993 kell 20, seega on teletopi kolme esimese koha hõivamine meile igati tore sünnipäevakink. Aitäh vaatajatele, sest ilma teieta ei oleks ka meid!"

39. nädala 10 vaadatuimat saadet Eesti telekanalites olid aga:
1. PILVEDE ALL
2. SAJANDI ARMASTUS
3. NAABRIPLIKA
4. PEALTNÄGIJA
5. SELGELTNÄGIJATE TULEPROOV/7
6. KÄTTEMAKSUKONTOR/10
7. SALADUSED
8. ME ARMASTAME EESTIT
9. PARIM ENNE
10. AKTUAALNE KAAMERA.NÄDAL