Kolm õde - Annely, Helina ja Diana - pöördusid saatetegijate poole, et selgeltnägijate abil heita valgust nende 1989. aastal kadunud isa loole, kes läks vahetult pärast vanaisaks saamist kalale, aga tagasi ei tulnudki. Kõik tema asjad, kaasa arvatud dokumendid ja autovõtmed, jäid autosse, kuid mehest endast ega tema surnukehast ei ole siiani märkigi. Ilona ja Aljona lükkasid saates ümber versioonid mõrvast ning kinnitasid, et mees uppus.

Aastaid isa kadumise üle pead murdnud õed olid esiotsa kõhklevad, kuid jäid lõpuks sensitiivide vastusega rahule ning leidsid, et isa kadumise lugu on sealkohal lõppenud.

Asjalood tegi aga kummaliseks asjaolu, et nüüd vanematekodus elav Helina ja tema lapsed tajusid majas kadunud isa ning 2002. aastal surnud ema kohalolu. Helina poolt majja toodud vanaema peeglist tundsid selgeltnägijad tulevat halba energiat ning peegli eriskummalisuse suhtes olid alarmeeritud ka teised pereliikmed. Kogu maja ja ka peegel said sensitiivide abil "puhastatud" ning ülesanne saate lõpuks pealtnäha täidetud.

Täna õdedega rääkides ilmnes, et päris lõppenuks seda lugu veel pidada ei saa.

Nimelt rääkis Annely, et nn "kummituspeeglist" nad õe Helinaga pärast saate filmimist rääkinud ei olnud, kuna viimane ei olnud nõus kogu teemat üldse kommenteerima. Et Annely polnud ise Ilona ja Aljona külaskäigu ajal majas, siis sai ka tema õe ja sensitiivide vahel toimunust teada alles tänases saates. Publikuga rääkides Helina samuti pikalt rääkida ei soovinud, kuna polnud saadet veel näinud, kuid märkis, et tema "ei usu sellesse asjasse" ning andis mõista, et asjad ei ole tegelikult nii, nagu saate põhjal võib paista. Ka leidis Helina nüüd, et isa asjas ei saabunud saates ikkagi täit lõpplahendust. Majas käivate vaimude ja peegli osas oli ta aga kaitsval seisukohal - need olevat teda palju kordi kaitsnud ja hoiatanud.

Kogu loo teeb huvitavaks ka asjaolu, et vanim õde Annely avastas endas sensitiivsed võimed, millest ta aga pikemalt rääkida ei taha. Oma tundlikkuse mediteerimise käigus avanud Annely sai võimete kohta kinnituse ka Aljona Orlovalt, kellega ta suure osa filmimise ajast koos veetis. "Meil oli palju rääkida. Nad jätsid mulle mõlemad väga sügava mulje, äärmiselt südamlikud ja empaatilised inimesed. Tajuvad teiste valu ja kurbust avatud südamega," muljetas Annely kogemust selgeltnägijatega kohtumisel.

Ilona ja Aljona ei olnud siiski esimesed sensitiivid, kelle poole Annely oli aastate jooksul kadunud isa kohta jälgede leidmiseks pöördunud. Nagu aga ka kõik eelmised, jäid vastused tema jaoks ka seekord lahtiseks. "Mõtted liiguvad sinnapoole, et jätkan isa otsimist, aga ei tea veel, kuidas," tunnistas ta.