Pyro Trees on üpriski noor bänd, mis loodi Riias 2011. aasta lõpus. Bänd koosneb kolmest liikmest – laulja ja kitarrist Rudolfs, trummidel tema vend Peteris ning bassi peal Alex. Esinemiste jaoks laiendatakse aga koosseisu viie-liikmeliseks, tuues mängu kaasa klahvpillimängija ja veel üks kitarrist. Bänd on tuntud eelkõige kui energiast pakatav hea live-bänd, segades oma muusikas psühhedeelset indiet ning elektroonikat.

Pyro Trees on oma väikse tegutsemisaja jooksul jõudnud esineda juba enamikel Läti suurtel festivalidel nagu Positivus ja SummerSound. Selle aasta alguses tuuritati Baltimaad koos Leedu bändiga Deeper Upper. Eelmise aasta lõpus võitis Pyro Trees konkursi käigus võimaluse professionaalses stuudios oma debüütalbum salvestada. Hetkel antaksegi kaua tehtud kaunikesele veel viimast lihvi ning aasta lõpus peaks 12st loost koosnev album juba väljas olema.

„Talking Dreams“, mis on juba Läti alternatiivsete raadiojaamade edetabelid vallutanud, on bändi sõnul nende kontsertide „lõpuboss“, mis publiku kaasa haarab ning janusena lisa nõudma jätab. Loo sõnum on lihtne - ära ainult räägi oma unistustest, vaid haara ohjad enda kätte ja täida need.

Kuula Balti Skene saateid Raadio2-s igal esmaspäeval ja teispäeval kell 17.10 saates Pleier.