Valdo Randpere 4.02.1958
Veevalaja
Mang ennustas:
Oktoober tuleb aasta teise poole kõige tähtsam kuu, sest avab talle suure valikuvõimaluse ja toob kokkupuuteid kõrgetel kohtadel isikutega. Veevalaja peab nüüd oskama teha õige otsuse, mis võimaldab tal saada kõrgemale ametipostile. Selles kuus ta reisib välismaal.

Novembris istubki mõni Veevalaja uuel ametitoolil. On märke, et see koht on seotud kultuuri ja välismaaga. See on hea aeg poliitikutele, kultuuritegelastele ja eriti filmiinimestele. Samas nõuab november praktilisemat tegevust ja majandamisoskusi. Suurenenud on vastutus.

Edgar Savisaar 31. mai 1950
Kaksikud

Mang ennustas:
Oktoobris on loomevõime üsna suur. On oodata köitvaid jutuajamisi, põnevaid kohtumisi, huvitavaid ettepanekuid, tähtsate meeste ja võimukandjate toetust, sponsoreid. Oktoober on aasta teise poole suurimate võimaluste kuu. Noortele Kaksikutele võib see kuu tuua pulmapeo, kus saab näha kuulsusi ja laekub õnnitlusi maailma teisest otsast.

Novembris tunnevad Kaksikud ennast uuenenud olukorras. Nüüd on neil uus imago või uus staatus. Oktoober oli kui uks, mis avanes uude maailma. Mõni on nüüd abielus ja mõni naine lapseootel, mõni on saanud ülemuseks või kõrgemale kohale. Vanemas eas Kaksikud elavad neid muutusi läbi seoses laste ja lastelastega. On neidki, kes saavad kinnisvara omanikuks.

Andres Anvelt 30.09.1969
Kaalud

Mang ennustas:
Oktoobris on tema energeetika tugevam ja see teeb ta enesekindlamaks. Paraku viitab Päikese opositsioon Uraaniga liigsele kiirustamisele, mis ajab ta sõpradega riidu. Igatahes on kuni 13. oktoobrini raske nendega üksmeelt leida.

Kiirustamine ja hajevil olek ohustab autojuhtimist, nii et 2.–8. oktoobrini tuleb liikluses eriti ettevaatlik olla. Alates 19. kuupäevast on olud soodsamad ja probleemid lahenevad iseenesest. Kaalude sissetulek paraneb.

Novembri esimene pool on kuni 15. kuupäevani edukas eriti äriinimestele. Oktoobri lõpus saadud võidud on neid tugevalt innustanud ja nüüd julgevad nad panustada ka uutesse projektidesse.

Eerik-Niiles Kross 8.09.1967
Neitsi

Mang ennustas:
Oktoober tuleb jälle pingeline, võimalik, et on aasta teise poole raskeim aeg — ilmselt maailmasündmuste pärast. Nüüd nõuab suurt tähelepanu raha. Asjad ei lähe ilma riiuta. Teravaid sõnavahetusi on tihti tööl kolleegide ja äripartneritega, aga eriti just pankadega.

Novembris kulgevad ettevõtmised juba ladusamalt. Tänu nutikusele ja kavalusele õnnestub Neitsil eelmise kuu konfliktid ära siluda nii, et vanad vastased maksavad talle kompensatsiooni. Neitsi saab nüüd esitada oma tingimusi.

Mart Helme 31.10.1949
Skorpion

Mang ennustas:
Oktoobris tunneb ta väsimust ning pooleli jääb kõik, mis ta ette võtab. Nüüd oleks kasulik pühendada end vaid kodule. Uus energiatõus algab 23. oktoobril.

Novembris on Skorpion heas vormis. Eelmisel kuul pooleli jäänud ettevõtmised viib ta nüüd lõpule ja saab, mida tahab. Nais-Skorpionil on edu vastassoo juures — võib leida sõbra, kes tähtsal ametikohal. 25.–27. novembrini on näha rahalist kahju.