Kuula 21. oktoobril Raadio 2 eetris olnud "Balti Skene" saadet:

Bändi nimeks on Ministry of Echology ja nemad mängivad muusikat, sest neil on hea olla. Kuna aastal 2009 ei olnud Leedus ühtegi reggae bändi, tuli Juozasel ehk Eazystyle MC’l idee midagi olukorra parandamiseks teha. Eazystyle MC võttiski bändi liikmetega ühendust ning enne kui too päev õhtusse jõudis, jämmis bänd juba kuskil suitsuses baaris oma esimesi rütme. Projekti nimeks oli too kord Ministry of Echology meets Eazystyle MC. Paraku aga juhtus nii, et alguses hoo sisse saanud projekt ei kestnud kaua, mängiti vaid kolm kontserti ning aasta lõpus mindi laiali.

Kuid siis tuli 2010. aasta kevad. Eazystyle MC võttis initsiatiivi taas enda kätte ning kutsus seekord bändi oma stuudiosse. Mõned liikmed jõudsid, teied jällegi mitte. Nende asemel kutsuti stuudiosse uued liikmed. Sel aastal mängiti rohkem, esineti juba festivalidel, kuid siis tuli taas sügis ning koos sellega ka järjekordne bändi lõpp.

Nüüd, aastal 2013, on Ministry of Echology tagasi. Tagasi oma armastusega dubi ja reggae vastu, tagasi koos Eazystyle MC’ga. See suvi oli neile tõesti väga töökas, bänd andis hulgaliselt kontserte ning mängis festivalidel nagu Tundra Festival, Yaga Gathering, Varom party ja Satta Outside. Samuti anti meeldejääv kontsert Vilniuses koos Poola hevi-reggae veteranidega Paprika Korps. Suve lõpus kutsuti bänd Leedu rahvustelevisiooni esinema ning vastutasuks saadi kvaliteetne live-salvestus nii videos kui helis.

Selle kõige kõrvalt kirjutas reggae-bänd suvel pidevalt uut materjali ning tänaseks ongi jõudnud kätte aeg, kus ollakse oma debüütalbumi post-produktsiooni etapis. Selle loodetavasti aasta lõpus ilmuva plaadi promomiseks anti välja singel, mida täna ka teile mängin. Nemad on Rokas, Audrius, Jaronimas, Tomas, Martynas, Nerijus, Vytas, Dominyka, Elena ja Paulius ehk Ministry of Echology ja see on nende lugu „Laikas Meilei“ ehk eesti keeli - aeg armastuseks.

Kuula Balti Skene saateid Raadio2-s igal esmaspäeval ja teispäeval kell 17.10 saates Pleier.