Eliisa Kõiv usub, et oli eelmises elus nõid.

"Näiteks nägin ennast põllul vana naisena vilja koristamas ja teisel korral nägin suurt tuleleeki. Kogesin selle nägemise ajal meeletut valu. Ilmselt olin nõid, keda põletati tuleriidal," jutustas Õhtulehele Tartu Ülikoolis sotsioloogiat, sotsiaalpoliitikat ja sotsiaaltööd õppiv lauljatar, kes tunneb suurt huvi maagia ja hauataguse maailma vastu - nagu ka ta õde Kerli. Eliisa sõnul on ta end korduvalt hüpnoosi viinud, et oma varasemate eludega tutvust teha.

Tanja Mihhailova rääkis ajakirjale Naised, et suri eelmises elus uppudes.

"Ma kardan sügavat vett, mis tähendab, et ma eelistan ujuda basseinis. Järved, ookeanid ja meri tekitavad minus paanilisi hirme. Ma ei tea, millega see on seotud, võib-olla eelmises elus uppusin ära. Ma oskan ujuda. Ma pole olnud kunagi ka uppumisohus, seega ainuke võimalus on eelmine elu," rääkis Tanja, kes hirmuga teadjameeste ega müstikute jutule oma sõnul läinud ei ole.

Siiri Sisask tajub, et oli eelmises elus prantslane.

"Olen Prantsusmaaga loominguliselt seotud," nentis 2000. aastal Õhtulehele Siiri. "Ning minu vaist, taju ütleb, et olin eelmises või üle-eelmises elus prantslanna…"

Kati Saara Vatmann kinnitab, et teda saadeti siia teiselt planeedilt.

46-aastane Kati Saara Vatmann on väikest peale imestanud, miks ta on teistsugune. Kati on enda sõnul eel-indio: "Ma olin üks esimesi tähetolmu valgustöötajaid meie sahmakast, kes saadeti siia planeedilt Siirius-B," rääkis Kati ajakirjale Naised.

Nõid Teiba-Ivar ennustas, et Evelin Ilves oli eelmises elus Egiptuse õel neegriori.

Kiiksuga uudiseid edastav portaal Avanejad kirjutas, kuidas nende poole pöördus varem naiste meelitamise lõhna leiutanud nõid Teiba-Ivar, kes avaldas, et talle näidati presidendiproua eelmisi elusid.

"Külalised" avaldasid Teiba-Ivarile Evelin Ilvese eelmiste elude kaardi, mis mees maha joonistas. Selle järgi oli Evelin tuhandeid aastaid tagasi suur ja paks Mermik, Egiptuse õel neegriori Külba, kelle õelus alandas ta Pamiiri jakiks. Samuti oli Evelin Ilves veel munk ja misjonär Theodelis, kes jõudis misjonärirännakutel Itaaliast ära käia ka Paapua Uus-Guineas. Nõia sõnul sõid seal pisikesed metslased ta kahjuks vihmametsade sügavuses ära.

Anne Veesaar: "Eelmises elus olen mingi military-mees olnud või sõjaprintsess?"

Anne ei olnud enne etendust "Gertrude Stein saatjaga" kunagi varem relvast tulistanud. "Kui üks noormees õpetas mind käsitama seda – ma pean ütlema, relv ei ole mulle võõras ega ebameeldiv. Ma ei tea, mis see tähendab. Eelmises elus olen mingi military-mees olnud või sõjaprintsess!?" rääkis Kroonikale Anne.
"Mina usun eelmistesse eludesse. Tean kohti, kus olen enne olnud, ehkki viibin seal esimest korda. Olin Londonis Tarvo Kralliga, eksisime ära – ütlesin, et usalda mind, viin su praegu õigesse kohta. Täpselt teadsin neid tänavaid ja leidsime selle teatri üles, kuhu minema pidime."

Mare Väljataga oli eelmises elus ehitaja.

"Mu kõige tähtsam hobi on ehitamine! Arvan juba mõnda aega, et olen mõnes eelmises elus raudselt ehitaja olnud. Juba kümme aastat või rohkemgi muudkui mõtlen, mida järgmiseks teha või kuidas edasi ehitada. Korraldan, vuntsin, teen ilusamaks. Sügisel-talvel raban tööd teha ja suvisel ajal lihtsalt kogu aeg ehitan midagi," rääkis Väljataga Kroonikale.

Kes olid sina eelmises elus?