Eestis laialdast menu saavutanud hip-hop grupeering Põhja-Tallinn on valmis saanud oma värske albumiga "Maailm meid saadab", millel on ühtekokku 16 lugu. "Maailm meid saadab" on järg 2012. aastal ilmunud väga edukale albumile "Per Aspera ad Astra", mis tõi ansamblile mitmeid muusikaauhindu.

""Maailm meid saadab" on meie jaoks vajalik järgmine samm - eelmise albumi lugusid oleme käinud üle Eesti tutvustamas inimestele juba üle aasta. Seetõttu on meil rõõm tuua kuulajateni uut muusikat," räägib bändi räppar Jaanus Saks aka Wild Disease.

Albumil löövad lisaks kaasa külalisesinejad Getter Jaani ja lastekoor Kaari Sillamaa juhendamisel, kes astuvad lavale ka Rock Cafes toimuval esitlusel. Lisaks on bänd reedeks palunud appi ka Carl Tuulik (saksofon), Raul Ojamaa (kitarr), Antti Kammiste (klahvpill), Dagmar Oja (taustalaul) ja Kaire Vilgats (taustalaul).

Uksed Rock Cafesse avatakse reedel kell 21.00. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti