1. Keegi lõikas kirikus enne pulma enda suguelundid küljest

Londonis, All Saintsi kirikus tormas tund enne pulma pühakotta mees, kes lõikas kääridega oma munandid küljest ja hakkas toole loopima. Mehe toimetas kirikust minema politsei, kes viis ta haiglasse, kus ta pärast esmaabi toimetati hullumajja. Pulmad lükati edasi, sest vahejuhtum šokeeris kirikus olnud inimesi ja kirikupõrand oli verega kaetud.

2. Pruudi sisalik vajas keemiaravi

Pruut Lizzie Griffiths oli kõrvale pannud 4800 dollarit. Ta tahtis selle kulutada millelegi tähtsale, nagu näiteks pulmadele. Viimasel hetkel pidi ta aga pulmad ära jätma, sest ta lemmikloomast sisalik vajas keemiaravi. Griffiths'i sisaliku George näos oli kasvaja, mille eemaldamiseks oli vajalik aastapikkune keemiaravi.

3. Pruut lavastas enda inimröövi

2005. aastal plaanis Jennifer Wilbanks oma kihlatu John Masoniga Georgia osariigis abielluda. Vahetult enne pulma aga helistas pruut politseisse ja teatas, et ta on röövitud ja 1600 kilomeetri kaugusele sõidutatud ning et ta eest nõutakse 100 000 dollarit. Nii pruudi kui peigmehe pere ja sõbrad olid paanikas ja kartsid neiu elu pärast.

Veidi aega hiljem tuli välja, et tegu oli haleda valega. Vahetult enne pulma istus pruut bussi peale ja sõitis Las Vegasesse, kus ta istus teise bussi peale, mis viis ta New Mexicosse. Seal olles helistas ta oma kihlatule ja ütles, et temaga on kõik korras ja et röövijad pole talle viga teinud.

Mõni tund hiljem leiti naine aga politsei poolt üles ning küsitlemisel tunnistas ta kõik üles. Alguses lükati pulm lihtsalt edasi, kuid kui ta kihlatu kõigest teada sai, tühistas ta pulma üleüldse.

4. Abielus kihlatu põletas peokoha maha

Sa ei saa hotellis pulma pidada, kui sellest on järel vaid suitsev tuhahunnik. Just see juhtus Jaapanis, Hokuto linnas kui 39-aastane peigmees Tatsuhiko Kawata enne pulma peokohale tule otsa pani. Kawata oli oma kihlatuga 3 aastat kohtingutel käinud kuid unustas kogu selle aja jooksul mainida, et on tegelikult juba abielus ning et tal on oma naisega laps.

Enne pulmapidu taipas mees, et asi tuleks altari ees välja ja otsustas pulmakoha süütada. Kokku evakueeriti majast 150 inimest, ükski neist ei saanud viga. Pole teada, kas Kawata kihlatu või naine teda hiljem süütada tahtsid.

5. Sõrmuseid kandnud öökull lendas minema

Sonia Cadman ja Andrew Matley tahtsid, et sõrmused tooks neile öökull. Nad palkasid spetsiaalselt selleks välja õpetatud linnu ja talitaja. Öökull, kelle nimeks oli Darcy, otsustas aga asja oammoodi teha. Nimelt lendas ta sõrmustega lihtsalt minema.

Õnneks ei tekkinud sellest väga suurt viivitust, sest sõrmused pole abiellumise juures kohustuslikud. Umbes tund aega hiljem tuli ka öökull pulmapaika tagasi ja sõrmused olid päeva lõpuks õigetes kätes.

6. Pruudi isa arreteeriti kihlveopettuse pärast

Millised ohud kaasnevad kuulsa jalgpalluriga abiellumisel? Näiteks sellised, et ta isa võib olla kihlveopettuse korraldaja ja et politsei võib ta päev enne pulmasid arreteerida.

Nii juhtus Real Madridi jalgpalluri Gareth Bale ja ta lapsepõlvesõbra ning kihlatu Emma Rhys-Jonesiga. Mehe isa Martin arreteeriti rahapesukahtluse tõttu, kuigi ta poja näol on tegu ühe maailma enimteeniva jalgpalluriga.

7. Räppari kontserdi piletid on tähtsamad kui pulmapidu

Räppar Tech N9 on nii võimas, et üks pruutpaar otsustas pulma edasi lükata ja selleks kõrvale pandud raha eest osta kontserdipiletid, palgata lapsehoidja ja maksta hotelli eest.

Paar selgitas, et just Tech oli see, kes nad kokku viis ning nad ei tahtnud mitte mingil juhul ta nägemist vahele jätta. Eks see ole tore, kui paaril on ühine huvi.