Lady Gaga avalikust kriitikanoolest oma Twitteris (mida järgib üle 30 miljoni inimese) Kelly juhitava saate suunas alguse saanud vihavaen ei näita jahtumise märke, sest isegi Suurbritannia "X-Factori" saates külas käinud Gaga Kelly'le saadetud tort ei suutnud seda leevendada, kirjutab New York Daily News. Kogu vimma juured aga ulatuvad veel aastasse 2009, kui Kelly avaldas vastumeelsust Gaga suhtes ning sai kaela fännide jõhkra netirünnaku.

"X-Factori" saatesse kohale jõudes sai Gaga teada, et Kelly'l on sünnipäev ning lasi talle kohe tordi tellida, mille ta siis vihavaenlase ema Sharon Osbourne'iga viimase tütrele läksitas. Lepituskingi üleandmise hetk jäädvustati ka Twitteri-pildile. Kelly reaktsioon polnud aga sugugi see, mida oodati: "Ei tahaks tänamatu olla, aga miks sa mulle MU EMA KAUDU teisele poole riiki sünnipäevatordi saatsid?"

Kui see postitus kõlas veel enamvähem viisakalt, siis hiljem postitas Kelly oma Instagrami koogist pildi, millele kirjutas juurde: "#SööMuSitta #Silmakirjalikkus".