Gevin on pidev hilineja, kes käib alles teist aastat selles klassis. Tema jaoks on uued klassikaaslased verbaalselt liiga agressiivsed. Kui eelmises koolis käis ta hea meelega (kuigi tema õppeedukus seal polnud hea), siis praegu teeb ta seda täiesti vastumeelselt ja püüab nii palju kui võimalik kõrvale hiilida. Hilinemiste ja puudumiste põhjuseks ütleb ausalt välja, et talle ei meeldi tema klass. Ta kaalub isegi istumajäämist, et minna vanasse kooli uuesti 9ndasse klassi.

Eva on puberteedile omaselt tihti üliemotsionaalne ja seetõttu raske isikus teiste jaoks. Omavahelist nagistamist on tal poistega palju. Eva ema tunnistab, et kodustel ei ole aega oma lastega tegeleda, sest tööd on palju, prioriteediks on äraelamine ja lapsed jäävad paratamatult kahjuks tagaplaanile, kuigi ei tahaks.

Küsimus selle episoodi fookuses — kuidas klassisuhted õppimist mõjutavad ja kuidas luua klassist ühine meeskond? Mida teha, kui Sulle oma klass ei meeldi? Avalda arvamust kommentaariumis!  Kirjuta meile, millised on omavahelised suhted Sinu klassis aadressil noortehaal@delfi.ee!

Ei näinud viimast osa? Kasuta järelvaatamise võimalust!