"Kui juba aastataguse Öö raames toimusid erinevad kultuuri- ja spordisündmused kuni teemaloengute ja sotsiaalsete eksperimentideni välja, siis see aasta on meil välja pakkuda veelgi mitmekülgsem programm. Võib öelda, et isegi paranormaalne programm," ütleb sündmuse peakorraldaja Indrek Hirsnik.

Tallinna Ülikooli paranormaalsel Ööl peavad loenguid ka Aleksei Turovski teemal "Ööelu", Igor Volke teemal "Paranormaalsed nähtused", Mikk Sarv teemal "Ööst ja päevast, maast ja ilmast", Martin Vällik teeb huvilistele tähevaatlust ning külalisõppejõud Sriman Sankarshan das Adhikari (USA) räägib teemal "Antimateriaalne Osake: Vastus Kõikidele Küsimustele". Kõik loengud on tasuta ning kõikidel osalejatel on võimalik loengutest aktiivselt osa võtta ja antud teemadel ka pikemalt diskuteerida.

Pärast teemaloenguid jätkub pidu ülikooli Astra majas, lounge'is Oaas, kus paranormaalsusi jagub hommikuni. Üles astuvad Black Madonna, stand-up comedy ja mind-blowing irrational happenings extravaganza aka öö täis üllatusi seal, kus sa seda kõige vähem ootad.

Tallinna Ülikooli Ööle on oodatud nii koolinoored kui tudengid, kes vähegi sooviksid halliks ja vihmale kisuvasse sügisesse veidi põnevust tuua.

Lisainformatsioon ja ajakava SIIN!