HND alustas tegevust 2006. aastal, kui ilmus nende esiksingel "Vaevu hingan", mis jõudis Eesti raadiotesse ja telejaamadesse püsides ka edetabelites nädalaid. Järgmisel aastal ilmus debüütalbum "PaturaamaT", mille muutis omapäraseks ja meeldejäävaks raamatu stiilis kujundus. Album leidis rockisõprade hulgas väga head vastukaja ning HND sai nõutuks liveesinejaks.

2008. aastal ilmunud duubelalbumiga "Aivaravai" (CD+DVD) tegi HND ajalugu - esimese bändina Eestis jagati plaat laiali tasuta.
Aasta hiljem, 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv "Päikesepilkajad". Albumilt pärinevad hitid "Kõverpeegli rahvas", "Päikesepilkajad" ja "Langenud inglite maal". Kõik kolm singlit leidsid koha ka 2009. aasta Raadio 2 kuulajate poolt kokku pandud tabelis "Aastahitt", kõrgeima positsiooni napsas "Kõverpeegli rahvas" platseerudes kohale nr 10.

HND on tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte kodumaal, muuhulgas soojendati ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil. Lisaks on bänd kaasa teinud telesarjas "Kättemaksukontor" ning nende muusikat on kasutatud erinevates filmides (nt "Seenelkäik").

Legendaarse Scorpionsi tänane kontsert jääb ilmselt viimaseks, mida Eestimaa pinnal näha ja kuulda saab: „Tahame Scorpionsi suurepärase karjääri tipptasemel lõpetada,“ räägivad ansambli liikmed. „Oleme saatusele äärmiselt tänulikud, et pärast nii paljusid aastaid leidub meis ikka veel kirge muusika vastu. Seetõttu jõudsime ühisele arusaamisele, et Scorpions on jõudnud loomingulise tõusu tippu. Nende viimaste kontsertidega lõpetame aktiivse kontserttegevuse ja jätame kogu maailma publikuga hüvasti... Suur tänu kõigile meie fännidele, kes on meid kõigi nende aastate jooksul toetanud!“

Eelseisev kontsert Saku Suurhallis, 12.novembril on unustamatu sündmus – veel üks kordumatu, kuigi veidi kurvavõitu alatooniga elamus.

Piletid müügil toimumise päeval kohapeal kell 17.30 - 19.30
Saku Suurhalli uksed avatakse kell 17.30, soojendusbänd alustab kell 19.00