Täna on Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki külalisteks korduvalt abielusadamasse tüürinud näitleja Henrik Normann ja kirjanik Kati Saara Vatmann, hiljuti abiellunud Laura Remmel ja, Harri Kingo - mees, kes on oma 12-aastase abieluregistreerija ameti jooksul paari pannud ligi 30 000 armunut.

Värskelt isaks saanud Henrik Normann avab, miks ta eelistab endast nooremaid naisi. Henrik leiab, et elada võõraste jaoks abielus, pidades samal ajal armukesi, ei ole sugugi viisakam kui korduvalt abielluda ja mittesobivuse korral lahutada.

Kirjanik ja taluperenaine Kati Saara Vatmann räägib enda ja oma laste pulmadest. Hetkel on Kati aga täiesti “kuival” ja tõdeb nukrusega, et viiekümnele läheneval naisel eriti väljavaateid ei ole. Millised aga on Kati nõudmised mehele, kellega ta plaaniks oma neljanda abielu sõlmida?

Sven Lõhmuse muusa, laulja Laura Remmel (end. Põldver) abiellus sel suvel. Milline oli kõige ülevam moment kogu sündmuse juures ja millal tuleb pisipere?

Ajakirjanik ja abielude registreerija Harri Kingo pajatab uskumatuid lugusid oma tööpõllult. Kas tema vilunud silm suudab juba tseremoonial tuvastada, milline abielu jääb kestma ja milline üsna pea pärast sõlmimist puruneb?