EurAsia rahvusvahelises võistlusprogrammis linastuv Caroline Strubbe „Ma olen sama, ma olen teine“ ei ole ehk nii magus suutäis kui Belgia šokolaad, kuid vähemalt sama kvaliteetne kui korralik Belgia õlu. Tegemist on suurepärase näitega sellest, kuidas sõnade asemel saab teinekord palju rohkem ära öeldud läbi vaikuse, pilkude ja kehakeele. Suurepärased näiteljatööd muudavad filmiga kaasa kulgemise nauditavaks elamuseks.

Ohvri ja kurjategija vahelist psühholoogilist pinget ja iga vaataja isiklikku interpretatsiooni nõudva loo taustal avastavad mõlemad peategelased endas senitundmata territooriume. Lisaks inimsuhete võimsale paletile pakub film ka mitmekülgset silmailu Lääne-Euroopa eripalgelistest maastikest.

Oma lugu on rääkida nii 30ndates Szabolcol (Zoltán Miklós Hajdu) kui ka 9-aastasel Tessil (Kimke Desart). Saatuse tahtel nende teed ja lood põimuvad. Neid ühendav lein ja jooksusolek sunnivad ümbritseva eest peitu pugema. Kuhu see tee välja viib, näitab film ise.

Film linastub:

20. novembril kell 17.30 Coca-Cola Plazas (Ida-Euroopa esilinastus, kus on kohale ka režissöör Caroline Strubbe ning produtsent Tomas Leyers).

21. novembril kell 19.00 Tartus kinos Ekraan.

22. novembril kell 19.15 Coca-Cola Plazas.