Blake Carrington

John Forsythe mängis seebidraamas "Dünastia" peaosatäitjat Blake Carringtoni, kes oli karmi käega perepea ning halastamatu õlifirma juht. Pärast sarja kuulus John'ile  "Charlie inglite" Charlie hääl, peale mida sai temast kõige kõrgemini makstud telenäitleja.

Forsythe'l ja tema abikaasal Julie Warrenil, kes 1994. aastal suri, on kaks tütart. Mees taasabiellus 2002. aastal Nicole Carteriga. Ta suri 2010. aasta aprillis, olles 92-aastane, kopsupõletikku.

Krystle Carrington

Eeskujulikku trofeenaist Krystle Carringtoni mängis blondipäine kaunitar Linda Evans. Peale "Dünastiat" läks naine Hollywoodist Washingtoni ning võttis üles kokkamise. Ta võitis saate "Hell's Kitchen" Briti versiooni ning 2012. aastal andis ta välja kokaraamatu "Retseptid kogu eluks".  Elu Washingtonis naudib ta siiani.

Alexis Carrington Colby

Eneseteadlikku, särtsakat ning kavalat Alexist mängis inglanna Joan Collins. Alexis oli manipuleeriv ja Blake Carringtoni eksabikaasa. Collins sai selle osa peale seda, kui Sophia Loren selle ära ütles.

Joan Collins tegeleb siiani näitlemisega, enamasti etendab ta grandioosseid ning tujukaid tegelasi.

Sammy Jo Carrington

Sammyt mängis blondipäine Heather Locklear, kellest sai tõeline Ameerika sweetheart. Tänu oma rollile "Dünastias" sai alguse Heather'i näitlejakarjäär. Peale seebiooperi lõppu asus ta mängima Hollywoodi menusarjas "Melrose Place".

Samuti on naine kogunud kurikuulsust oma suhetega trummari Tommy Lee ja kitarristi Richie Samboraga.