Uue Maailma seltsi tegemistest rääkiva dokfilmi "Uus Maailm" (2011) autori Jaan Tootseni uusim film "Velosoofid" on fantastilisi velokaadreid sisaldav elufilosoofiline dokuteos, mille keskmes on Tour d'ÖÖ tegijad. Lisaks viimastele avaneb sõitudel kaasa teinutel võimalus nöha ekraanil iseennast ja oma sõpru ning oma sõna ütlevad sekka rattafanatt Fred Jüssi ning jalgrattaarmastajast kirjanik Valdur Mikita.

"Tootsen ja tema kaameragrupp on oma meeskonnaga Tour d'ÖÖ-d pea aasta otsa kõikjal kaamerate ja mikritega jälitanud ning nüüd lõpuks saab näha tulemust, mis pakub kindlasti nii äratundmisrõõmu kui ka üllatusi ning näitab esmakordselt, mis toimub Tour d'ÖÖ sõitude kulisside taga," kirjutavad Tour d'ÖÖ tegijad.

Veel enne kauaoodatud teose vaatamist jõuavad suurele ekraanile Eesti esimese jalgrattafilmide konkursi Velofilm 2013 võistlustööd ning kuulutatakse välja võitjad.

Kui filmid vaadatud, algab NO99 uhiuues pika letiga baaris pidu, mis kestab hommikuni. Esinevad Popidiot, Kazk (LIVE) ja JÄCKi DJ-d: Robert Niko, Marek Poel ja Johann3000

Absoluutselt loomulikult on peol kohal Tour d'ÖÖ pidude absoluutne hitt ehk Goldsprintsi rattarollerid, kus saavad kuuma anda kõik, kellel võidujanu või kes veel proovinud ei ole. Tõnis Saadoja laemaali all läheb kahel laual lahti ka linna glämmim pinksiturniir.

LOE FILMIPEO KOHTA LÄHEMALT SIIT.