Peol astuvad üles Candy Empire Katja ja Ervini erisetiga, Kali Briis, vonKuusk ja Sander Mölder. Sündmusele on oodata nii rahvusvahelisi filmitööstuse külalisi kui ka kõiki muusika- ja filmisõpru.

Kontserdile eelnevalt on tervel hulgal kohalikel heliloojatel ja autoritel võimalik ennast ja oma muusikat tutvustada ka fokuseeritud pitching-sessioonil, publikuks rahvusvahelised filmiprodutsendid ja produktsioonifirmad.

Teiste hulgas on kohal ka briti produtsent, filmide “Andekas härra Ripley” ja “Mis vaevab Gilbert Grape’i” helipildi eest vastutanud Graham Walker ja mõjukas ameerika DJ ja produtsent, filmide “American Beauty” ja “Shrek 2” eest Grammy nominatsioonid pälvinud Chris Douridas. Sündmust külastab ka Hollywoodi delegatsioon Los Angelesest, sh menufilmide “Drive” ja “Dark Night” produtsendid.

Tänavuse PÖFFi raames jõuab Tallinnasse ligi 450 väliskülalist üle maailma. Teiste hulgas on kohal produtsendid Ameerikast, Lõuna-Koreast, Kanadast ja Jaapanist ning tippfestivalide Cannes, Berlinale, Veneetsia ja Toronto esindajad.

“Eelmise aasta pilootprojekti suur menu kinnitas, et Eesti filmiheliloojate loomingu, esitajate ning salvestusvõimaluste vastu on maailmas suur huvi. Hetkel on alustatud tööd Eesti-Korea esimese koostööfilmi muusika produtseerimiseks Eestis. Samuti on sündmuse tulemusel huvi tundnud stuudiote ja klassikalise muusika esitajate vastu mitmed Aasia produtsendid, kuna muusika ning hinnakvaliteet annab muude Euroopa riikidega võrreldes konkurentsieelise. Sestap võib loota, et showcase ürituse ning järjepidevate produtsentide abil leiab Eesti muusika tee rahvusvahelistesse menufilmidesse,” kommenteerib PÖFFi filmitööstuse programmi juht Sten Saluveer.

Eesti silmapaistvamate filmiheliloojate ja nende loominguga saab tutvuda veebilehel filmmusic.ee.

Esitluskontserdi piletid on saadaval Piletilevis ning kontserdiõhtul kohapeal.

Eesti filmimuusika initsiatiivi koostööpartnerid on PÖFF, Tallinn Industry Days, Eesti filmitööstuse klaster, Ameerika Ühendriikide Suursaatkond ja Tallinn Music Week. Sündmust rahastab EAS ja Euroopa Regionaalarengu Fond.