"Meie debüüdist 2008 on möödas 5 aastat ja bändi muusikas ning koosseisus toimunud päris palju muutusi. Okei, tegelikult oleme laias laastus jäänud truuks oma ideele sulandada kokku kõikvõimalikke stiile ning teha lugusid, võttes eeskujuks meie enda lemmikmuusikat läbi aegade," kirjeldab Tommyboy Külalisi aastal 2013.

"Tänu kahe uue pillimehe – kogenud bassimängija Margus Alviste ja noore kitaristi Mihkel Pilti liitumisele ansambliga ning stuudiomehe José Diogo Nevesi nõuannetele ning oskustele vormus vahepealsest „demoajastust“ välja esikalbumist oluliselt erinevam kõlapilt. Teiselt planeedilt albumit kokkuvõttev pealkiri tuli läbi tunde, et iga lugu sellel plaadil on uus reis kuhugi esmapilgul tuttavasse täheruumi. Siiski – me ei otsinud tundmatuid nimetuid eluvorme vaid need planeedid on olnud kogu aeg meie nina all, lihtsalt jäänud tähelepanuta," selgitab mees uue plaadi kohta.

Külalised aastal 2013 moodustavad: Tarmo Kiuru trummidel, Rain Rämmal klahvpillidel, Mihkel Pilt kitarril, Margus Alviste bassil, Mai Palling laulu ja Toomas „Tommyboy“ Tilk sõnaga.