Eha nimi ei ole alati olnud Eha. Kui ta siia ilma sündis, sai ta nimeks Ljudmila. Ja tema keeruline lugu algas päevast, mil ta 2-aastasena lastekodusse sattus ja oma vendadest lahutati. Peagi lapsendati Eha ühte Viljandimaa peresse. Eha lapsepõlve tegi traagiliseks veel asjaolu, et tal ei õnnestunud kasvada teadmisega, et elab oma päriskodus koos pärisvanematega, sest külarahvas teadis ja lapsed narrisid.

Eha on oma saatuse sasipundart pikalt harutanud. Ta on juba aastaid teadnud, et tal on kolm venda. Omal käel on ta üles leidnud kaks, kellega suhtlus on meeste napsisõltuvuse tõttu pea olematu. Oma kolmanda venna otsingutega tupikusse jõudnud Eha pöörduski saate "Sind otsides" meeskonna poole, kes ka naise unistuse täide viisid ja tema venna Igori Valgevenest üles leidsid: "Lootsin, et saan toreda venna ja minu laps onu. Ja saingi."

Eha leidis saatest küll oma venna, kuid emaga ta ei kohtunud. Eha rääkis Publikule, et ei ole veel vajalikke ja tahetuid vastuseid oma küsimustele saanud. "Vanemate kohta ei tea ma midagi. Meil on Igoriga ühine ema, aga erinev isa. Igor oli ainus laps, kes vanaemaga kasvas ja ema ta ei mäleta."

Oma vennaga tahab Eha kohtuda nii pea kui võimalik: "Meie vahel on Venemaa piir ja küllakutse load võtavad aega." Kuid Eha lisab rõõmustades: "Uue aasta veedame juba kindlasti koos!"