Väärkohtlemine algas, kui tulevane näitlejanna oli alles kuueaastane ning kestis umbes kolm aastat, kirjutab The Daily Mail. Kuritarvitajaks oli üks Arngrimi sugulane.

Juba aastaid aktiivselt lastekaitseorganisatsioonides tegutsev naine hoidis temaga juhtunut 20 aastat enda teada, enne kui kellelegi tema kallal toime pandud kuriteost rääkis.

"Ma ei teadnud, mis seks on. Ma ei teadnud, mida ta minuga tegi," pihtis näitlejanna

Arngrim sai sarjas Nellie rolli 12-aastasena ning kellelgi sarja osalistest polnud aimugi, millist õudset saladust tüdruk enda hinges kandis. Arngrimi sõnul aga mõjus sarjas õela jõmpsika mängimine talle teraapiliselt, sest tal tuli pidevalt jonnida, karjuda ja ennast erineval moel välja elada. "Hakkasin oma karakterit armastama, sest ta aitas mind välja kodunt, kust ma arvasin, et iialgi ei pääse. Nellie tegi häbelikust ja väärkoheldud tüdrukust selle julge, poliitiliselt aktiivse inimese, kes olen täna."

Siiski oli Nellie mängimisel ka oma veider pahupool: "Olla 11- ja 12- aastane ning kuulda päevast päeva, kuidas sind mõrraks hüütakse, on väga imelik," sõnas Arngrim naerdes.

Vaata, kuidas "Väike maja preerias" Nellie nüüd välja näeb: