Mabe'i mõõt sai täis, kui sõber viiendat korda purjuspäi autoroolis vahele jäi ja tabati rooli taga magades. Mabe lavastas oma kontorist haiglatoa ning palkas näitlejad etendama arste. Kui mees ärkas, sisendas kohale tulnud "arst", et ta on pärast 2013. aastal purjuspäi autoroolis tehtud avariid kümme aastat koomas olnud.

Too uuris oma naise ja tütre järele, vahepeal paluti tal aga veeta aega telekast uudiseid vaadates. Sinna oli Mabe lavastanud 2023. aasta olustiku - muuhulgas teatas uudisteankur, et lauljatar Miley Cyrust ähvardab väljaviskamine treilerelamust, kuna ta käib "hädal" naabrite tagahoovis, et president Hillary Clinton ähvardab sõjaga Kanadat ning et Justin Bieber tähistab oma suhte kümnendat aastapäeva võidusõitja Dale Earnhardtiga.

Lõpuks astus arstiks riietunud Mabe ise tuppa, paljastas tegelikud asjaolud ning sõimas sõpra maruvihaselt järjekordse idiootsuse pärast.

"Sind on viis korda purjuspäi roolist tabatud! See ei ole naljakas! Sa oleks võinud oma tütre kümneks aastaks kaotada!" karjus ta mehele obadusi jagades.

Mabe oli lavastuseks küsinud luba ka mehe perekonnalt.