Vaid täna südaööni on Rada7.ee veebilehel eelkuulatav ka Faun Racketi debüütalbum “Enter Projector”. Varemalt erinevatest projektidest ja koosseisudest tuntud muusikud Andres Lõo (Luarvik Luarvik,Opium Flirt) ja Talis Paide (Kosmosepealinn, State of Zoe) on pea kaks aastat Faun Racketi bassimuusika radadel toimetanud. Linnafaunast inspireeritud albumil on kümme dramaatilisi tekste ja vokaale sündisaundi ja “südamesõbraliku biidiga” ühendavat lugu. Rada7.ee-s on terve album kuulatav ainult täna, 11.detsembri südaööni.

“Enter Projectorit” saab aga soetada alates homsest ja seda nii CD kui LP formaadis. Album on müügil ka esitluskontserdil Von Krahli teatrisaalis ja baaris.

Kontserdil teeb oma esimese kauaoodatud soolo-live’i eeskätt elektroonikaduost Mimicry tuntud lauljatar Kene. Uuest materjalist annavad aimu viimase aasta jooksul ilmunud kolm ja juba ohtralt kiidusõnu pälvinud singlit “Black Dreams”, “Valley” ja “White Sugar”.

Kene Verniku sõnul võib tema etteastelt oodata muusika ja visuaalide võimsat kokkumängu, mille dramaatilisest stiilist kolm seni päevavalgust näinud videot ka aimu annavad. “See saab olema tume, pimestav ja kõrvutäitev kogemus,” kommenteerib Kene.

K-X-P jõuab Tallinna oma teise, veebruaris ilmunud ja kriitikute kiidetud albumi “II” esitlustuuri raames. Muusikaajakirjanduse suunanäitajate poolt ülistatud Soome bänd on muuhulgas tuuritanud selliste nimedega nagu James Blake ja Moon Duo, viimase aasta jooksul on esinetud ka South by Southwest, Roskilde ja Flow festivalil.

Ajakava

20.00 uksed

21.00 Kene

22.00 Faun Racket

23.00 K-X-P