Siiani on selgusetu, kuidas uks nõnda tagasipöördumatult kinni kiilus, kuid ühel momendil avastas hiline töömesilane, et kontori tualetist ta enam tavamoel välja ei pääse ja meeleheide oli kiire tulema. Kätte oli ju jõudmas nädalavahetus, mil ükski hing kontoris ei liigu, vahendab ABC News.

"Ma ei suutnud seda uskuda! Läksin suures paanikas korraks isegi kabiini tagasi ja tulin uuesti välja, kuid miski polnud muutunud," jutustas naine uudisteportaalile. "Olin oma telefoni lauale jätnud ja ei saanud oma klaustrofiibilist karjet kellelegi edastada," meenutas ta.

Alguses üritas naine tualettpaberist meisterdatud moodustisi ukse alt läbi toppida, et valvekaamerate  tähelepanu püüda, ent tulutult. Samuti ei andnud tulemusi see, kui ta käepidet katki murda, lukku muukida või ust maha joosta üritas.

Pärast 6 tunni möödumist tuli naine mõttele katsetada läbi lae pugemist, mis samuti ebaõnnestus, kuid õnnelikul kombel läks korda saada kätte terav laekarkassi tükk, millega ühes katkise ukselingiga tõhusalt küprokseina uuristada andis.

"Kui sain käe läbi augu teisele poole seina panna, murdusin täielikult. Puhkesin nutma ja võtan nüüd paar päeva vabaks. See oli nagu õudusunenägu. Nagu üks väga haisev õudusunenägu," muljetas ta.

Päris jube lugu. Ärge siis oma tänast õhtut kontorivetsudes mööda saatke!