"Maikeni osalemine oli tõeliselt hea üllatus, mida ei osanud oodata," rõõmustab Norman. "See tundub nii huvitav, tahaks veel kuulda, mis tema sulest pärit on. Ta on kõigi meie õpetaja olnud kõik need aastad, see on puhas jällenägemise rõõm, mitte konkurents!" kinnitab ta Publikule antud intervjuus.

Normanile pole Eesti laulul osalemine sugugi võõras, ta on August Hundiga rahvast tantsitanud kaks aastat tagasi ja olnud ka Tenfold Rabbiti taustalaulja. Kaks tema selleaastast edukat võistluslugu on täiesti erinevad ja kumb edukamaks osutub, ei oska Norman ennustada.

"Esimene laul "Kus on EXIT?" on tantsulisem, kiirem ja kaasahaaravam. Teine soololugu on rohkem minu nägu, võtsin kätte ja kirjutasin selle spetsiaalselt Eesti laulule mõeldes," kirjeldab ta ning naljatleb, et kümnendik võistluslauludest on sel aastal tõesti tema omad.

"Teen ise võimalikult hästi ega põe ette. Konkurents on äge. Kaks rauda on küll tules, aga ei oska öelda, kummal rohkem potentsiaali on, need on lihtsalt nii erinevad laulud. Ja kuigi August Hundiga oli meil väike paus vahepeal, siis plaan on alati olnud saata midagi võistlustulle, tegime vahepeal palju uusi lugusid," võtab ta asja kokku.

Jõudu võistlusel!