Keit pole Eesti laulu konkursil mingi uustulnuk, sest on varem kaasa teinud Lenna Kuurmaa, Iiris Vesiku, Outloudzi ja Anisa Vänikveri taustalauljana. "Seekord olen ma aga ise solist ja ootan seda võimalust õhinaga!" jutustab Keit Publikule antud intervjuus. "Armastan laval olemist ja see on minu jaoks number üks põhjus, miks sellest konkursist osa võtan. Hetkel on korralik erutusvärin sees, aga eks need emotsioonid ja tunded jõuavad selle paari kuuga igasse suunda muutuda," arvab ta.

Kuna poolfinalistid kuulutati välja alles eile, siis pole Keit veel jõudnud konkurentide lugudesse eriti süveneda, aga Lenna lugu "Supernoova" jättis talle väga hea mulje. "Siiani on minu lemmikud olnud Sandra Nurmsalu ja Ott Lepland, sest rõõm on kuulata meie ilusat keelt nii heade vokalistide suust," meenutab ta. "Ma eelistan alati eesti keelt ja austan väga artiste, kes näevad vaeva ja kirjutavad muusikat meie emakeeles," jätkab ta, kuid täpsustab, et kui lugu ja esitaja on hea, siis pole tegelikult vahet, mis keeles lugu on.

Ansambel Nion on laiema üldsuse tähelepanu pälvinud alles hiljuti ja seda plaanibki Keit nüüd Eesti laulul osalemisega muuta. "Jäin üsna kohe pärast bändi loomist lapseootele ja seetõttu pole me täiskäigul neid asju ajada saanud. Aga oleme tasapisi eesmärkide suunas liikunud. Oma nime all ma hetkel eraldi ei esine, üritan eelkõige oma lapsele hea ema olla ning rohkem tema kasvatamisele keskenduda," tunnistab ta.

Küsimuse peale, kas lugu sai ekstra Eurovisiooni jaoks loodud või juhtus lihtsalt õigel ajal valmis saama, valib Keit teise variandi. "Nioni selleaastane lugu oli pigem kirjutatud plaadi jaoks, mis meil kolm nädalat tagasi poelettidele jõudis, kuid muusikutena oleks olnud lollus mitte oma lugusid Eesti Laulule saata. Suur-suur rõõm, et ühel neist näkkas!" rõõmustab Keit.