"Ma arvan, et üks põhjus, miks eelmine suhe purunes, oli see kindlustusjuhtum. See oli nii raske, elasin läbi. Võibolla ka see et olen kulturist ja olin edev - mulle meeldis käia väljas, vaadata, mis toimub ja teisele poolele see ei meeldinud."

Mis oli aga viimaseks piisaks abielukarikasse? See, et Ader käis väljas, naine pidi aga kahe lapsega üksi kodus olema. "Mäletan, et viimane selline üritus oli Kroonika seksikate valimine, kus ma olin ise nominent. Sealt hakkas suhe allamäge minema," räägib Ader, kuidas ta oleks pidanud ehk naise kaasa võtma, kuid ei teinud seda: "Talle ei olnud see oluline, võibolla tõesti oleks pidanud, aga siis ma tundsin, et tahaks üksi olla, üksi särada."

Oma 18 aastat noorema kallima Maarja Kärneri leidis mees aga veel abielus olles trennisaalist, kui tekkis võrkpallinaiskonda juhendades vaidlus, kas naine ikka peab harjutusi tegema nii või naa.

Siis läks mööda aga kuu-poolteist: "Sattusime minema ühele peole ja veidi hiljem käis kõll - nägin unes, et olin temaga koos, tahtsin suudelda unes. See oli nii reaalne ja järgmisel päeval tahtsin realiseerida selle," rääkis mees, kuid tunnistas ka: "Ma ei julgenud, ma ei ole nii julge, kui väljastpoolt paistab, ma olen arg, esimene suudlus oli tema poolt."

Ader tunnistas ka, et temal poleks olnud julgust oma abielu lahutada, sest lahutatud perest poisina lubas ta endale, et ei lähe laste juurest ära, ei lahuta: "Kahjuks olen lubadust murdnud."

"Kui minu eksnaine poleks seda sammu astunud, tahtnud lahutust, siis ma poleks läinudki nii kaugele - mina võibolla pendeldaksin siiamaani kahevahel," teab ta samas, et sellest suhtest, mis praegu, poleks midagi niimoodi välja tulnud.