Heli, Tiia ja Irina on kolm õde, ühe ema ja isa lapsed, kes on terve elu olnud üksteisest lahutatud. Keskmine õde Heli anti lastekodusse imikuna, temast aasta vanem õde Tiia elas siis küll veel kodus, kuid jõudis lastekodusse eelkooliealisena. Toona 6-aastase Tiia elu suurim valu oli see, kui ta lastekodus lahutati imikueas õest Irinast, kellele ta pidi olema kodus ema eest, sest vanemate päevi täitsid peod ja alkohol. "Elutee on kõikidel raske olnud ning sellest räägivad minu õed vähe, tasapisi. Tõesti on raske olnud," ohkab naine, kuid tunnistab, et jõulud ei ole tema jaoks enam mitte kunagi samad.

Kuigi varasemalt ei suutnud naine oma õdesid üles leida, ei kaotanud ta lootust: "Eelmisel õhtul sain magada küll, aga see oli nii suur üllatus, fantastika, mul ei ole mitte kunagi varem sellist eufooriat olnud. Ma ei uskunud, et nad üles leian." Heliga juhtus tõeline jõuluime. Üks õde elab tal Otepääl, Pühajärve kandis ning teine üllatus-üllatus, temast 5 kilomeetri kaugusel Annelinnas, Tartus, kellega nad terve elu käinud samades poodides ning kõndinud samadel tänavatel. 

Helil on tulemas sünnipäev ning ta rääkis Publikule elevusega, et laupäeval toimuval sünnipäevapeol saavad kõik õed ja vend taas kokku. "Jõule me koos ei pea, aga tore, et enne seda kord kokku saame. Kuigi me õdedega suhtleme igapäev Skypes' või kirjutame meile. Enam ei ole võõrast tunnet," sõnas ta.

Heili ei ole veel oma venda kohanud: "Noorem õde rääkis, et ta pidi tore olema."