Kraftwerk on kahtlemata olnud inspiratsiooniks paljudele tänapäeva artistidele. Olles korraldanud juba 70ndatel vägeva pop-revolutsiooni, on nad tõelised elektroonilise muusika pioneerid. Bändi kontsertidelt saab publik alati suurepärase elamuse — kaunilt kõlavatele lugudele ja maitsekale lavakujundusele annab viimasel ajal tooni juurde ka 3D produktsioon. Kuid bändi iseloom lavaväliselt jääb saladuseks — Kraftwerki alustala Ralf Hütter on alati eelistanud lasta loomingul ise enda eest rääkida. Ta ei anna tihti intervjuusid ning kui ka annab, ei ole ta just eriti avameelne.

Kraftwerk sai alguse 60-ndate lõpus, kui Florian Schneider ja Ralf Hütter Düsseldorfis tutvusid. Meisterdades ise erinevaid rütmipille ning eksperimenteerides oma koduses Kling Klang salvestusstuudios, andis bänd 1969. aastal välja debüütalbumi. Rahvusvahelise edu tõi 74. aasta plaat Autobahn, millelt võib kuulda perfektset rocki ja elektroonika kombinatsiooni. Positivus festivalil astub Kraftwerk üles 19. juulil, Lattelecomi laval.

Positivus festival on Baltikumi suurim ja olulisim muusika- ning kunstifestival. Positivus toimub juba kaheksandat korda Salacgrivas, Lätis. Eelnevalt on festivalil esinenud The xx, Muse, Sigur Rós, Imagine Dragons, Two Door Cinema Club, Willy Moon, Michael Kiwanuka, Tom Odell ja paljud teised.

Tõeline elektroonikapauk! Positivus festival toimub kolmel päeval — 18., 19. ja 20. juulil
Salacgrivas, Lätis. Praegune piletihind püsib muutumatuna pühapäevani,
22. detsembrini, ning tõuseb seejärel veidi — festivalipassi hinnaks
saab EUR 57, koos telkimisega EUR 63.